Zorg

De zorgmarkt is een groeimarkt, maar wel eentje die zorgen baart. De zorgkosten rijzen de pan uit en er zal op termijn een ander zorgmodel nodig zijn. Desalniettemin is er ook tijdens de economische crisis een stabiele groei doorgemaakt. De stijgende levensverwachting en de vergrijzing zijn de hoofdoorzaken van deze groei.

Kansen voor zorgondernemers

Maar liefst vijftien procent van de totale beroepsbevolking is werkzaam in de zorgsector. Geen wonder dat de zorg en het ondernemerschap elkaar hebben gevonden. Nieuwe technieken, zoals bijvoorbeeld de 3D-printer, bieden talloze mogelijkheden waardoor zorgondernemers een nieuwe afzetmarkt vinden. Dienstverlening op een toegankelijke manier commercieel aanbieden, is eveneens bewezen rendabel.

MKB Adviseurs heeft de kennis en ervaring om de kansen en de valkuilen in de dynamische zorgmarkt tijdig te signaleren. We delen met plezier onze expertise in een praktisch advies of in de vorm van begeleiding. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismmaking met onze zorgsectorspecialisten!

 

Neem contact op

Bekijk Alles

Actualiteiten