ICT

De ICT-sector staat al jaren aangeschreven als veelbelovende sector voor de toekomst. En al jaren maakt deze sector de verwachtingen waar met continue en duizelingwekkende ontwikkelingen.

De komst en groei van mobiel internet heeft de ICT-sector met zevenmijlslaarzen verder gebracht en zelfs de economie in zijn totaliteit een zet in de rug gegeven. Naar verwachting zal de ICT-sector de komende jaren uitgroeien tot spil in de wereldeconomie.

Aantal softwarebedrijven groeit

Tijdens de recessie waren het vooral de (internationale) grote spelers die te maken kregen met dalende omzetten. Het aantal zzp'ers in deze sector is echter gegroeid en velen van hen zijn succesvol.

Er is een bovengemiddelde groei te zien in de kleine en middelgrote softwarebedrijven. Door de voorspelde groei van de sector trekt 80 procent van de toonaangevende IT-bedrijven de conclusie dat er een tekort zal ontstaan aan hoogopgeleide IT-professionals.

ICT-advies?

MKB Adviseurs heeft veel kennis en ervaring in de ICT-sector. We delen met plezier onze expertise in een praktisch advies of in de vorm van begeleiding. Neem voor een vrijblijvend adviesgesprek contact op met onze ICT sectorspecialisten!

 

Neem contact op

Bekijk Alles

Actualiteiten