Subsidies voor bedrijven

Dankzij subsidies kunt u extra investeren in uw bedrijf of in een bepaald project. Welke regelingen zijn er precies? Hoe maakt u aanspraak op deze extra’s? MKB Adviseurs maakt u wegwijs alle mogelijkheden en regelt de gehele aanvraag voor u.

Als ondernemer kunt u wellicht aanspraak maken op subsidies. Het is voor u niet te doen om alle subsidieregelingen en steeds veranderende procedures bij te houden. Maar geld laten liggen wilt u natuurlijk ook niet.

Subsidiemogelijkheden

Van startersubsidie tot een subsidie Natuur- en Landschapsbeheer, MKB Adviseurs ondersteunt u van A tot Z bij het aanvragen en verzilveren van subsidies. Zoekt u informatie over subsidies voor de start van uw onderneming, investeringen, productontwikkeling en/of innovatie? MKB Adviseurs kent de mogelijkheden en de voorwaarden. Onze adviseurs denken met u mee. Wij leiden u door het doolhof aan regelingen, zodat u de subsidie ontvangt waar u recht op heeft.

Welke subsidie kan ik krijgen?

Wilt u weten voor welke subsidie u in aanmerking komt? Neem contact op via telefoonnummer 070-349 06 50 of stuur een  voor een eerste gratis gesprek met MKB Adviseurs.

 

Neem contact op

Bekijk Alles

Actualiteiten