Franchiser worden of franchise starten?

Overweegt u franchisenemer te worden? Of bent u franchisegever en wilt u de haalbaarheid van uw plannen toetsen? MKB Adviseurs ondersteunt u met onderzoek, advies en begeleiding. Ook bepalen wij objectief de waarde van een vestiging.

MKB Adviseurs onderzoekt het economisch perspectief van uw formule, helpt contracten en procedures opstellen en heldere afspraken te maken. Daarnaast verzorgen wij de haalbaarheidsanalyse en waardebepaling. Wij hebben bovendien scherpe prijsafspraken met verschillende brancheorganisaties. Ben u lid? Dan kan u dat veel voordeel opleveren.

Franchisenemer gezocht?

MKB Adviseurs heeft brede ervaring en een wijdvertakt ntwerk als het gaat om de werving & selectie van franchisenemers. De samenwerking binnen uw formule kunnen wij uitwerken in een maatwerk franchisehandboek: een praktische leidraad voor de ondernemers die franchisenemer binnen uw organisatie worden.

Informatie over franchise

Wilt u een franchise beginnen of heeft u een andere vraag? Maak een afspraak met MKB Adviseurs voor een eerste kosteloos adviesgesprek. Neem contact met ons op via telefoonnummer 070-349 06 50 of stuur ons een . Op basis van dit gesprek doen wij u een maatwerkvoorstel.

Bekijk Alles

Actualiteiten