Hoe haal ik meer uit mijn bedrijf?

Is dit het moment om te investeren? Wat zijn uw risico’s bij een bedrijfsovername? Kunt u aanspraak maken op subsidies? Wat uw ondernemersvraag ook is, MKB Adviseurs helpt u om het maximale rendement uit uw bedrijf te halen. Wij kennen het MKB, volgen wetswijzigingen op de voet en gaan altijd uit van uw bedrijfssituatie.

Denkt u aan een fusie, bedrijfsopvolging of bedrijfsovername? Of wilt u zelf een bedrijf kopen? MKB Adviseurs begeleidt u graag en brengt risico’s van de bedrijfsovername in kaart. Wij geven u inzicht in de beste financieringsvormen en maken een financiële (risico)analyse van de beoogde partij. Wij zorgen dat u zo gunstig mogelijk uit bent.

Rendement verhogen

Uw rendement verhogen: de omzet vergroten en kosten verlagen. Hoe pakt u dit aan? Waar begint u? MKB Adviseurs denkt en handelt in uw belang. Onze haalbaarheidsonderzoeken brengen opbrengsten, kosten en risico’s van uw activiteiten in kaart. Ook bij on- en offline vraagstukken in uw bedrijf.

Bedrijfkrediet nodig?

Waar vindt u als starter geschikte financiers en hoe onderhandelt u met hen? Komt u in aanmerking voor een starterslening? MKB Adviseurs zoekt het voor u uit. Ook voor bestaande bedrijven kennen wij de beste mogelijkheden voor kredietverstrekking (software) en verbeteren wij uw bedrijfsfinanciering. Zodat uw bedrijf kan doorgroeien en excelleren.

Subsidie voor uw bedrijf?

Ontwikkelt u nieuwe producten, slimmere werkmethodes of betere programma’s? Neemt u milieumaatregelen, investeert u in energiebesparing of scholing? Dan kunt u wellicht aanspraak maken op subsidie. MKB Adviseurs maakt u wegwijs en regelt de complete aanvraag en afhandeling. Doe ook de zoncheck en bespreek wat dit u kan opleveren!

 

Neem contact op

Bekijk Alles

Actualiteiten